Esiintyvät ryhmät

Oulun Voimisteluseurassa jokainen innokas pääsee vuoden aikana esiintymään ja näyttämään taitojaan yleisön edessä.

Nuorten ja aikuisten ryhmät esiintyvät erilaisissa alueellisissa ja valtakunnallisissa tapahtumissa ja kilpailuissa. Alle 12-vuotiaiden Voimistelukoulu-ryhmät esiintyvät Pohjois-Suomen alueellisissa Stara-tapahtumissa. Kevätkauden päättää seuran kevätnäytös, jossa kaikki ryhmät nousevat lavalle.

Ryhmiä on myös mahdollisuus tilata esiintymään erilaisiin juhliin ja tapahtumiin, monipuolinen ohjelmisto sopii niin asialliseen kuin riehakkaampaankin tilaisuuteen! Lisätietoja esiintymisistä Iina Lepistöltä (iina.lepisto@ovos.fi, puh. 040-777 6463).

 

Fandango

Fandango on aikuisten naisten tanssillisen voimistelun joukkue, jonka jäsenet ovat syntyneet neljällä eri vuosikymmenellä. Parikymmentä voimistelijaa käsittävä joukkue valloittaa esiintymislavat tyylikkyydellä, tunteella ja taidolla. Fandango osallistuu tanssillisen voimistelun valtakunnallisiin kilpailuihin ja mahdollisuuksien mukaan myös cup-kisoihin. Fandango esiintyy myös muissa tilaisuuksissa mahdollisuuksien mukaan ja onpa joukkueen jäseniä nähty muun muassa muotinäytösten lavoillakin.

Kilpailumenestys

2019, Voimistelun ja tanssin valtakunnallinen Lumo -tapahtuma, Gym for Life suuret ryhmät, kultakategoria
2017, tanssillisen voimistelun cup, yli 40 v., hopea
2016, Vuokatti Dance Festival, pronssi

tanssillinen voimistelu yli 40 v.,
Voimistelun ja tanssin Lumo, Gym for Life

Fuksia

Fuksia on yli 20-vuotiaiden tanssillisen voimistelun joukkue, joka on ollut koossa jo vuodesta 2001 lähtien. Osa tytöistä on ollut mukana alusta saakka, mutta myös uudet tulokkaat on otettu vuosien varrella avosylin vastaan. Fuksia harjoittelee kerran viikossa Terva-Toppilan yläkoululla. Harjoituksissa tehdään monipuolisia voimistelutekniikkaa lisääviä ja ylläpitäviä harjoitteita, mm. vartalotekniikkaa, hyppyjä ja erilaisia balettiharjoituksia. Lisäksi fyysisestä kunnosta pidetään huolta erilaisilla lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteilla. Kauden aikana harjoitellaan tanssillisen voimistelun ohjelma, jolla esiinnytään erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa vuoden aikana.

Kilpailumenestys

Tulossa!

tanssillinen voimistelu yli 20 v.

Kanerva

Kanerva on 7-9-vuotiaille tytöille tarkoitettu Voimistelukoulu-ryhmä, joka suuntautuu myöhemmin tanssilliseen voimisteluun. Kanervan harjoituksissa opetellaan perusvoimistelutaitoja sekä kehonhallinnan ja akrobatian alkeita, liikutaan luovasti erilaisten ilmaisuharjoitusten siivittämänä ja harjoitellaan ryhmässä toimimista yhdessä muiden jumppakavereiden kanssa.

Stara

Karmiini

Karmiini on perustettu vuonna 2005 ja siinä voimistelee 30+ ikäisiä valloittavia naisia. Suurin osa ryhmäläisistä on saanut kipinän voimisteluun ja tanssiin jo pikkutyttönä. Ryhmä osallistuu säännöllisesti tapahtumiin ja näytöksiin rempseällä ja rohkealla otteellaan. Treeneissä on huikeaa naisenergiaa salin täydeltä!

Kilpailumenestys

Tulossa!

tanssillinen voimistelu yli 40 v.

Koralli

Koralli on tanssilliseen voimisteluun suuntautuva Voimistelukoulu-ryhmä. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa voimistelun perusliikkeitä leikinomaisesti ikäryhmälle sovellettuna. Tunneilla hrjoitellaan mm. vartalo- ja jalkatekniikkaa, luovaa liikkumista, akrobatiaa ja baletin alkeita leikin, liikunnan ja luovan toiminnan avulla. Harjoittelun lomassa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja ja saadaan onnitumisen kokemuksia. Kauden aikana harjoitellaan esitysohjelma, joka esitetään seuran näytöksessä.

Voimistelukoulu Kuva tulossa!

Laventeli

Laventeli on vuodesta 2007 lähes muuttumattomalla kokoonpanolla yhdessä voimistellut 16-18 -vuotiaiden tanssillisen voimistelun joukkue. Vuosittain harjoitellaan tanssillisen voimistelun koreografia, jolla osallistutaan Voimisteluliiton kilpailuihin ja esiinnytään seuran näytösten lisäksi myös muissa tilaisuuksissa mahdollisuuksien mukaan. Laventeli koostuu lähes 20 ilmaisvoimaisesta ja teknisesti taitavasta voimistelijasta, joten ohjelmat ovat näyttäviä ja vaikuttavia.

Kilpailumenestys

2019, tanssillisen voimistelun cup, 16-19 v., kokonaiskilpailun kulta
2019, tanssillisen voimistelun valtakunnallinen kilpailu, 16-19 v., hopea
2018, tanssillisen voimistelun cup, 16-19 v., kokonaiskilpailun pronssi
2018, tanssillisen voimistelun valtakunnallinen kilpailu, 16-19 v., hopea
2016, valtakunnallinen Show-tapahtuma, tanssillinen voimistelu 12-15 v., kulta
2015, valtakunnallinen Show-tapahtuma, tanssillinen voimistelu 12-15 v., pronssi

tanssillinen voimistelu 16-19 v.

Lila

Lila on tanssillisen voimistelun joukkue, jossa voimistelee ala- ja yläkouluikäisiä tyttöjä. Joukkue on harjoitellut yhdessä vuodesta 2015 alkaen. Lila kilpailee tanssillisen voimistelun kisoissa pari kertaa vuodessa ja esiintyy lisäksi seuran näytöksissä. Ohjelmat koostuvat tanssillisen voimistelun perusliikekielestä yhdistettynä tyttömäiseen energiaan ja esiintymisen iloon.

Kilpailumenestys

2019, tanssillisen voimistelun cup , 8-11 v., kategoria 2. (kolmen parhaan joukossa)
2019, tanssillisen voimistelun valtakunnallinen kilpailu, 8-11 v., kategoria 3.
2018, tanssillisen voimistelun valtakunnallinen kilpailu, 8-11 v., kategoria 3.

tanssillinen voimistelu 8-11 v.

Lumi

Lumi on vuonna 2011-2013-syntyneiden tyttöjen Voimistelukoulu-ryhmä, joka suuntautuu tanssilliseen voimisteluun. Tunneilla harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä leikinomaisesti ikäryhmälle sovellettuna. Tunnit sisältävät mm. vartalo-, jalkatekniikka-, akrobatia- ja ilmaisuharjoitteita sekä leikkejä, musiikkiliikuntaa ja luovaa toimintaa. Harjoitusten lomassa opetellaan ryhmässä toimimisen perustaitoja sekä rohkaistutaan esiintymään toisille. Tunnit noudattavat Oulun Voimisteluseuran tanssillisen voimistelun opetussuunnitelmaa.

Stara Kuva tulossa!

Magenta

Magenta on pitkään yhdessä tanssinut yli 20-vuotiaiden tanssijoukkue, jonka jäsenillä on voimistelu- ja tanssikokemusta kymmenten vuosien ajalta. Magentan ohjelmat ovat oivaltavia, viihdyttäviä ja koskettavia – ohjelman teemasta riippuen. Ohjelmia leimaa vahva ilmaisullisuus esiintyjien heittäytyessä täysillä tanssin pyörteisiin. Magenta on voittanut Voimisteluliiton valtakunnallisissa kilpailuissa useita mitaleita ja esiintymiskokemusta on hankittu lisäksi seuran näytöksistä, street-tanssin SM-kilpailuista ja muista tapahtumista. Vuosittain joukkue harjoittelee yhdestä kahteen ohjelmaa, jotka ovat tunnelmaltaan ja teemaltaan toisistaan poikkeavia ja edustavat myös eri tanssilajeja, kuten showtanssia, nykytanssia tai erilaisia katutanssilajeja.

Kilpailumenestys

2020, Voimistelun ja tanssin alueellinen Lumo -tapahtuma, tanssi yli 20 v., hopea
2019, Voimistelun ja tanssin valtakunnallinen Lumo -tapahtuma, tanssi yli 20 v., kulta
2018, Voimistelun ja tanssin valtakunnallinen Lumo -tapahtuma, tanssi yli 20 v., pronssi ja Gym for Life pienet ryhmät, kulta
2017, Polkuja-koreografiakilpailu, aikuiset, kolmen parhaan joukossa
2016, Voimistelun ja tanssin valtakunnallinen Lumo -tapahtuma, show-tanssi yli 20 v., kulta
2015, Valtakunnallinen Show-tapahtuma, show-tanssi yli 16 v., kulta
2014, Valtakunnallinen Show-tapahtuma, show-tanssi yli 16 v., hopea

Voimistelun ja tanssin Lumo, tanssi yli 20 v. Kuva tulossa!

Mariini

Mariini on yli 17-vuotiaiden tanssijoukkue, joka on aloittanut toimintansa syksyllä 2012, mutta mukana on myös pidempään tanssineita tyttöjä ja uudet tulokkaat on toivotettu avosylin tervetulleiksi. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa päälajeinaan show- ja nykytanssi. Tunneilla nautitaan yhdessä tekemisestä, kokeillaan rohkeasti eri tanssilajeja ja harjoitellaan tanssitekniikkaa itseä kehittäen ja haastaen.

Kilpailumenestys

Tulossa!

Voimistelun ja tanssin Lumo, tanssi 16-19 v. Kuva tulossa!

Minttu

Minttu on 10-12 -vuotiaiden tyttöjen tanssiryhmä. Harjoittelemme voimistelun perusliikkeitä, leikimme, temppuilemme ja tanssimme. Kauden aikana opittuja taitoja esitellään koreografian muodossa seuran näytöksissä sekä Voimisteluliiton Stara- ja Lumo-tapahtumissa.

Tunneilla käymme läpi vaihtelevin teemoin vartalo-, ja jalkatekniikkaa, akrobatia- ja ilmaisuharjoitteita, pelejä ja musiikkiliikuntaa sekä mahdollisuuksien mukaan erilaisia temppuratoja.

Kilpailumenestys

Tulossa!

Voimistelun ja tanssin Lumo,
Stara
Kuva tulossa!

Pinkki

Pinkki on nuorten tanssijoukkue, jossa tanssii 15 innostunutta ja energistä tyttöä. Tytöt ovat tanssineet yhdessä jo muutaman vuoden, mutta moni on ollut mukana jo alle kouluikäisestä saakka. Ryhmän koreografiat ovat pääasiassa show- ja nykytanssia, mutta mausteena käytetään muita tanssilajeja. Pinkki on käynyt kisojen lisäksi ahkerasti esiintymässä erilaisissa tapahtumissa.

Kilpailumenestys

2020, Voimistelun ja tanssin alueellinen Lumo -tapahtuma, tanssi 12-15 v., pronssi
2019, Voimistelun ja tanssin alueellinen Lumo -tapahtuma, tanssi 12-15 v., pronssi
2018, Voimistelun ja tanssin alueellinen Lumo -tapahtuma, Gym for Life, kultakategoria

Voimistelun ja tanssin Lumo, tanssi 12-15 v.

Siena

Siena on nuorten yli 13-vuotiaiden tanssijoukkue, jossa yhdistyy treenaaminen ja hauskanpito. Tunnit ovat pääosin show- ja nykytanssia, mutta tunneilla kokeillaan rohkeasti erinlaisia tanssityylejä. Lisäksi tunneilla tehdään paljon erilaisia ilmaisu-, tekniikka-, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia.

Kilpailumenestys

Tulossa!

Voimistelun ja tanssin Lumo, tanssi 12-15 v. Kuva tulossa!

Oulun Voimisteluseura on nimetty Urheilugaalassa vuoden 2021 urheiluseuraksi.

Lue lisää täältä!

Tule mukaan

Ota yhteyttä

Saat yhteyden seuraan sähköpostitse ovos@ovos.fi. Ohjaajien ja valmentajien sähköpostiosoitteet löydät tältä sivulta ja johtokunnan yhteystiedot täältä.