Oulun Voimisteluseura on valittu Urheilugaalassa 13.1.2022 vuoden 2021 urheiluseuraksi.

Valinnan teki Suomen Olympiakomitean kokoama asiantuntijaraati. Tämän vuoden valintakriteerinä valitsemien Vuoden urheiluseura -ehdokkaiden oli turvallinen toimintaympäristö ja yhdenvertaisuus. Palkinnoksi seura sai Uno-pokaalin lisäksi OP Ryhmän lahjoittaman erikoisstipendin.

Janina-Pitkanen-3518-scaled.jpg (2560×1709)

Palkinnon jakoi OP Ryhmän Timo Ritakallio ja sen vastaanottivat seuran johtokunnassa Liikuntaleikkikoulusta ja kestävästä kehityksestä vastaava Raija Saloranta (vas.) ja seuran puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäki (oik.). Kuva: Urheilugaala/Janina Pitkänen.

Pienelle seuralle, jolla ei ole yhtään päätoimista työntekijää, palkinto on valtavan arvokas tunnustus. Seurana haluamme kehittyä jatkuvasti – meillä ei tyydytä tekemään asioita ”kuten aina on tehty”. Tarjoamme toimintaa koko elämänkaarelle ja seurassamme on mahdollista kehittyä tanssin ja tanssillisen voimistelun osaajaksi. Kestävä kehitys on ollut luontevana osana seuramme toimintaa jo yli kymmenen vuoden ajan.

UG22-JAMI-IVANOFF-744-scaled.jpg (2560×1707)

Oulun Voimisteluseuran edustus Urheilugaalan punaisella matolla. Puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäki (vas.) ja johtokunnan jäsen Raija Saloranta (oik.). Kuva: Urheilugaala/Jami Ivanoff.

Suurin kiitos kuuluu ovoslaisille. Kaikille niille harrastajille, huoltajille, joukkueenjohtajille, ohjaajille, talkoolaisille ja vapaaehtoisille,jotka mahdollistavat seuran toiminnan arjessa ja juhlassa. Monet OVOSin toiminnassa mukana olevat ovat olleet mukana pitkään – osa koko ikänsä – ja jäsenilleen seura on kuin toinen perhe. Vuoden urheiluseuraksi nimeäminen on koko seuran yhteinen juttu, josta voimme olla ylpeitä ja kiitollisia.

Onnea OVOS!

Bongaa meidät myös näistä: