Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen seuran ilmoittautumispalvelussa.

 1. Rekisteröidy osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?OmanSeuranID=48
 2. Kirjaudu tunnuksillasi ilmoittautumispalveluun
 3. Ohjelma opastaa tunneille ilmoittautumisessa, ilmoittautuminen vaatii ilmoittautumispalveluun rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen
 4. Maksa lasku viimeistään ennen toista harjoituskertaa

Huomioi ilmoittautuessasi

 • Samalla tunnuksella ilmoittaudutaan vuodesta toiseen. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit tilata sen sähköpostiisi ilmoittautumispalvelun etusivulta. Käyttäjätunnus on Etunimi Sukunimi tai sähköpostiosoite.
 • Alle 16-vuotias ei voi rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi. Alle 16-vuotiaan huoltaja rekisteröi alle 16-vuotiaan alikäyttäjäksi omien tietojensa alle. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä Omat tiedot -sivulla. Sivulla on linkki ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot. Muista täyttää huoltajan sähköpostiosoite pääkäyttäjän tietoihin. Alikäyttäjän sähköpostiosoitetietoon tulee täyttää vanhemman sähköpostiosoite. Alikäyttäjät-listasta löydät kynää klikkaamalla kohdat ”laskuta vanhempaa” ja ”lähetä kaikki viestit myös vanhemmalle”, joiden tulee olle valittuina, jotta laskut ja tiedotteet tulevat vanhemman osoitteeseen.
 • Ilmoittautumissivulla on valikko, josta valitaan ilmoitettavan henkilön nimi ja näin lapsi voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin ja tapahtumiin. Pääkäyttäjä pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan.
 • Laskut maksetaan Paytrail-maksupalveln kautta. Maksun pääsee suorittamaan kirjautumalla Oulun Voimisteluseuran ilmoittautumisohjelmaan klikkaamalla omat tiedot -sivua ja laskut-välilehteä. Laskun saa avattua suurennuslasin kuvasta klikkaamalla. Laskun alareunasta pääsee Paytrail-palveluun klikkaamalla ”Siirry maksamaan” painiketta. Muista odottaa automaattinen paluu takaisin ilmoittautumispalveluun, jotta lasku kirjautuu maksetuksi järjestelmäämme.
 • Jos haluat käydä kokeilemassa tunnilla, tee ilmoittautuminen vasta kokeilun jälkeen. Huomioi, että ryhmä voi täyttyä kokeilun aikana.
 • Kirjepostissa toimitetusta laskusta perimme 4 € toimituskulun.
 • Ohjaajat seuraavat ryhmän jäsenten maksuja. Huolehdithan, että maksu on maksettu ennen toiselle harjoituskerralle tulemista.
 • Ilmoittautumista ei voi poistaa itse. Jos haluat poistaa ilmoittautumisen, laita sähköpostia ovos@oulunvoimisteluseura.fi.

Jäsenmaksu

 • Jäsenmaksu 18 € (vuonna 2023) maksetaan kerran vuodessa.
 • Jäsenet, jotka ovat maksaneet seuran jäsenmaksun ja ryhmän harjoitusmaksun keväällä, maksavat syksyllä samoilla tunnuksilla ilmoittautuessaan pelkän ryhmän harjoitusmaksun.
 • Mikäli ryhmään liittyy syyskaudella, tulee maksettavaksi harjoitusmaksun lisäksi kuluvan vuoden jäsenmaksu.

Harjoitusmaksun maksaminen liikuntaseteleillä

 • Harjoitusmaksu on mahdollista maksaa Smartum- ja Tyky-seteleillä sekä Smartum-, ePassi- ja Edenred-saldoilla.
 • Setelit tulee antaa ohjaajalle tunnilla. Ennakkomaksusta netti- tai mobiilisovelluksessa tulee seuralle automaattinen ilmoitus.
 • Kun tieto maksusta tulee seuran talousvastaavalle, tekee hän ilmoittautumisen puolestasi ja liikuntasetelin tai -saldon
  arvo vähennetään ilmoittautumisen yhteydessä luodusta laskusta. Ilmoittautumista ei voi liikuntasetelillä tai -saldolla maksaessa tehdä itse.
 • Korjatusta laskusta lähetetään tieto sähköpostiin. Lasku pyydetään kuitenkin maksamaan ilmoittautumispalvelussa Paytrailin kautta.
 • Seteleillä voi maksaa vain harjoitusmaksuosuuden, jäsenmaksu tulee maksaa erikseen.
 • Seteleistä ei anneta rahaa takaisin eikä niitä voi antaa harjoitusmaksua suurempaa summaa.
 • Setelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa lapsen harrastusta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

Paytrail tarjoaa maksuvaihtoehdoksi myös laskua ja osamaksua. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista Paytrailin nettisivuilla.

Oulun Voimisteluseura ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ovos@ovos.fi. Vastaamme sähköpostiviesteihin mahdollisimman pian.