Yleisesti tunneista ja ryhmistä

Oulun Voimisteluseura tarjoaa laadukasta ja monipuolista liikuntaa eri-ikäisille jäsenilleen; vauvasta mummoon, tytöille ja pojille, miehille ja naisille, tavoitteellisesti treenaaville ja harrastajille. Vahvuutemme ovat koulutetut, täysi-ikäiset ohjaajamme, joista monilla on Voimisteluliiton koulutusten ja ohjauskokemuksen lisäksi myös ammatillista osaamista esimerkiksi opetuksen tai terveydenhuollon alalta.

Liikuntaleikkikoulu on pienten lasten monipuolinen, tavoitteellinen ja hauska liikuntaharrastus. 2-3 -vuotiaat lapset liikkuvat Perheliikuntaleikkikoulussa yhdessä aikuisen kanssa ja 4-6 -vuotiaille suunnatussa ryhmässä perhetuntia vietetään kerran kuukaudessa. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa. Liikuntaleikkikoulun vahvuutena on lasten liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut tuntimallit ja koulutetut aikuiset ohjaajat.

Voimistelukoulu on 4-10 -vuotiaiden voimistelumaailma, jossa jokainen lapsi oppii perusvoimistelutaidot iloisen onnistumisen ilmapiirissä omien toiveidensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Oulun Voimisteluseuran Voimistelukoulu-tunnit pohjautuvat seuran Tanssillisen voimistelun opetussuunnitelmaan. Voimistelukoulussa kaikki pääsevät osallistumaan ja esiintymään.

Tanssiryhmissä tavoitteena on monipuolisen tanssitekniikan harjoittamisen lisäksi syventyä esittämiseen ja ilmaisuun. Tunnit painottuvat jazz-, nyky- ja showtanssiin, mutta vaikutteita haetaan avoimin mielin myös muista tanssilajeista. Tekniikan harjoittelemisen ohessa tunneilla valmistetaan kauden aikana esitysohjelma, jolla osallistutaan erilaisiin kilpailuihin ja näytöksiin.

Tanssillinen voimistelu on suomalaisesta naisvoimistelusta kehitetty moderni voimistelumuoto, jossa tärkeimpinä elementteinä ovat liikkeen keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Perinteisen voimistelun liikekielen lisäksi tunneilla näkyy vaikutteita muun muassa baletista, nyky- ja jazztanssista, lisäksi tunnit sisältävät fyysisiä harjoitteita ikäryhmälle sovellettuna.  Tekniikan harjoittelemisen ohessa tunneilla valmistetaan kauden aikana esitysohjelma, jolla osallistutaan erilaisiin kilpailuihin ja näytöksiin.

Ryhmien ilmoittautumistilanne

Ryhmien reaaliaikaista ilmoittautumistilannetta voi seurata Hoika-ilmoittautumispalvelussa.