Ohjaajana ja valmentajana Oulun Voimisteluseurassa

 

Oletko kiinnostunut ohjaamisesta tai valmentamisesta? Seuramme toiminta on laajaa, ryhmiä ja joukkueita on lapsista aikuisiin. Aluksi voit toimia vaikkapa apuohjaajana, jolloin pääset hyvin perille ryhmien toiminnasta. Tuntitarjontaa suunniteltaessa otamme mielihyvin vastaan ohjaajien ja valmentajien toiveita ja huomioimme heidän osaamisalueensa. Uusia ryhmiä perustetaan erityisesti syyskaudelle, jonka suunnittelu alkaa jo toukokuussa salivuorojen hakemisella.

Seurassamme on hyvät mahdollisuudet myös kehittää omaa osaamistaan. Tuemme ja kannustamme ohjaajia ja valmentajia koulutuksiin. Voimisteluliiton koulutuksien osalta seura maksaa osallistumismaksun. Pitempien kurssien taloudellisesta tuesta päättää seuran johtokunta. Pitempää kurssia tuettaessa periaatteena on, että ohjaaja/valmentaja sitoutuu ohjaus-/valmennustyöhön ja kurssin anti voidaan heti hyödyntää ohjauksessa.

Ohjaaja/valmentaja saa tuntien ohjaamisesta tuntipalkkaa, joka perustuu koulutukseen ja ohjauskokemukseen. Koulutuksen ja kokemuksen karttuessa palkkaa nostetaan.

Ohjaajilla ja valmentajilla on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä seuran toimintaa kehittämispäivissä sekä erilaisissa projekteissa. Seurassa järjestetään ohjaajapalavereja, joissa keskustellaan aina kulloinkin ajankohtaisista asioista. Ohjaajapalaverit järjestetään yleensä syyskauden alussa ja kevätkauden puolivälissä. Ohjaajat ja valmentajat ovat myös tervetulleita seuran erilaisiin tapahtumiin tekijöiksi.

Tule iloiseen seuraamme kokemaan onnistumisia!

Oulun Voimisteluseura on nimetty Urheilugaalassa vuoden 2021 urheiluseuraksi.

Lue lisää täältä!

Tule mukaan

Ota yhteyttä

Saat yhteyden seuraan sähköpostitse ovos@ovos.fi. Ohjaajien ja valmentajien sähköpostiosoitteet löydät tältä sivulta ja johtokunnan yhteystiedot täältä.