Ohjaajana seurassa

 

Oletko kiinnostunut ohjaamisesta? Seuramme toiminta on laajaa, ryhmiä on lapsista aikuisiin. Aluksi voit toimia vaikkapa apuohjaajana, jolloin pääset hyvin perille ryhmien toiminnasta. Tuntitarjontaa suunniteltaessa otamme mielihyvin vastaan ohjaajien toiveita ja huomioimme kunkin ohjaajan osaamisalueet.

Seurassamme on hyvät mahdollisuudet myös kehittää omia ohjaustaitoja. Tuemme ja kannustamme ohjaajia koulutuksiin. Kursseille, jotka Voimisteluliitto järjestää Oulussa tai lähiseudulla, seura maksaa osallistumismaksun. Pitempien kurssien taloudellisesta tuesta päättää seuran johtokunta. Pitempää kurssia tuettaessa periaatteena on, että ohjaaja sitoutuu seuraan ohjaajana ainakin seuraavat kaksi vuotta ja kurssin anti voidaan heti hyödyntää ohjauksessa.

Ohjaaja saa ohjaustyöstään ohjauspalkkion, joka perustuu koulutukseen ja ohjauskokemukseen. Koulutuksen ja ohjauskokemuksen karttuessa palkkio suurenee.

Ohjaajilla on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä seuran toimintaa kehittämispäivissä sekä erilaisissa projekteissa. Ohjaajille järjestetään ohjaajapalavereja, joissa keskustellaan aina kulloinkin ajankohtaisia ohjaukseen liittyviä asioita. Ohjaajapalaverit järjestetään yleensä kauden alussa ja lopussa, mutta muulloinkin on mahdollisuus kokoontua. Ohjaajat ovat myös tervetulleita seuran erilaisiin tapahtumiin talkootyöntekijöiksi.

Tule iloiseen ja reippaaseen seuraamme kokemaan onnistumisia ohjauksesta!