Oulun Voimisteluseuran vuosijuhlaa vietettiin lauantaina 12.9.2020 Ravintola Rauhalassa Oulussa. Juhlaohjelmaan kuului mukavaa yhdessäoloa, juhlaillallinen, historian havinaa, musiikkia ja ansiomerkkien jakamista.

Juhlassa jaettiin niin Suomen Voimisteluliiton kuin opetus- ja kulttuuriminsteriönkin tunnustuksia. Voimisteluliiton ohjaajamerkkejä jaettiin ansiokkaasta ohjaustyöstä. Pronssisen ohjaajamerkin (vähintään viisi vuotta ohjaajana) saivat Hanna Kömi, Roosa Savolainen, Sanna Sundqvist, Jenni Kaasinen, Elisa Keränen, Ronja Snåre, Anniina Perttunen ja Pia Bergman. Hopeisen ohjaajamerkin (vähintään 10 vuotta ohjaajana) saivat Veera Manninen, Jenni Lesonen ja Henna Häkkilä. Kultaisen ohjaajamerkin (vähintään 15 vuotta ohjaajana) saivat Iina Lepistö, Pia Hannus, Katja Vähäkuopus, Irma Ala-aho ja Sanna Virtanen. Kultaisen ohjaajamerkin timantilla (vähintään 25 vuotta ohjaajana) saivat Maija-Liisa Salo, Katri Virtanen ja Leena Kumpulainen.

Voimisteluliiton ansiomerkkejä voidaan antaa seuran johtokunnassa sekä alueellisessa ja valtakunnallisessa toiminnassa aktiivisesti toimineille vapaaehtoisille luottamushenkilöille. Hopeisen ansiomerkin saivat Riitu Ruokamo, Irma Ala-aho ja Laura Räisänen, kultaisen ansiomerkin Raija Saloranta, Pia Hannus, Milka-Maaria Tarkiainen ja Iina Lepistö sekä suuren ansiomerkin Eeva-Leena Ylimäki.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää vuosittain liikunnan ja urheilun ansiomerkkejä suomalaisen liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Suomen liikuntakulttuurin ansiomitali myönnetään pitkäaikaisesta seuratoiminnasta (vähintään 10 vuotta) puheenjohtajana tai sihteerinä, tai muusta aktiivisesta toiminnasta liikuntakulttuurin hyväksi. Ansiomitalit saivat Irma Ala-aho, Iina Lepistö, Laura Räisänen ja Milka-Maaria Tarkiainen. Suomen liikuntakulttuurin ansiomitali kullatuin ristein myönnetään pitkäaikaisesta, vähintään 25 vuotta kestäneestä, seuratoiminnasta tai pitkäaikaisesta seuratoiminnasta (vähintään 10 vuotta) ja pitkäaikaisesta alueellisesta toiminnasta (vähintään viisi vuotta) liikuntakulttuurin hyväksi. Ansiomitalit kullatuin ristein saivat Pia Hannus, Maija-Liisa Salo, Raija Saloranta ja Raija Waris. Suomen liikuntakulttuurin kultainen ansioristi myönnetään pitkäaikaisesta valtakunnallisesta toiminnasta (vähintään 20 vuotta) sekä kansainvälisestä toiminnasta liikuntakulttuurin hyväksi. Kultaiset ansioristit saivat Katri Virtanen ja Eeva-Leena Ylimäki.

Oulun Voimisteluseura kiittää ja onnittelee entisiä ja nykyisiä ohjaajiaan ja seuratoimijoitaan, ilman heitä seuratoimintaa ei olisi mahdollista järjestää.

Kuvia vuosijuhlasta seuran kuvagalleriassa.