Toivotamme Oulun Voimisteluseuran entiset ja nykyiset täysi-ikäiset jäsenet puolisoineen lämpimästi tervetulleiksi seuran vuosijuhlaan. Juhla järjestetään ravintola Rauhalassa lauantaina 18.4. klo 18 alkaen.

Juhlaan myydään illalliskortteja, joita on saatavilla rajallisesti. Valittavissa on illallinen viinein (kaksi kaatoa, vaihtoehdot alkoholilla ja ilman, 70€) tai ilman viiniä (55€). Illalliskortti sisältää alku- ja pääruuat (pääruuasta kasvis-, kala- ja lihavaihtoehdot) seisovasta pöydästä, jääveden ja mehun, täytekakun ja kahvin tai teen. Illallinen on tarjolla noin klo 19.

Ohjelmassa ansiomerkkien jako, Voimisteluliiton puheenjohtajan Kaisa Vikkula tervehdyspuhe ja musiikkia. Pukukoodina on tumma puku ja ansiomerkit.

Illalliskorttien myynti alkaa 9.3. klo 8.00 ja päättyy 5.4. Kortit myydään seuran ilmoittautumispalvelussa ja niitä on saatavilla rajattu määrä. Linkki rekisteröityneille käyttäjille (OVOSin harrastajat) ja rekisteröitymättömille käyttäjille. Juhlavuoden työryhmään kuuluvat ilmoittautuvat vuosijuhlaan seuran puheenjohtajalle (eeva-leena.ylimaki@ovos.fi) ja heille toimitetaan maksuohjeet sähköpostitse.