Toivotamme Oulun Voimisteluseuran täysi-ikäiset entiset ja nykyiset jäsenet sekä OVOSin ystävät puolisoineen lämpimästi tervetulleiksi seuran vuosijuhlaan. Juhla järjestetään ravintola Rauhalassa lauantaina 12.9. klo 18 alkaen.

Juhlaan myydään illalliskortteja, joita on saatavilla rajallisesti. Valittavissa on illallinen viinein (kaksi kaatoa, vaihtoehdot alkoholilla ja ilman, 70€) tai ilman viiniä (55€). Illalliskortti sisältää alku- ja pääruuat (pääruuasta kasvis-, kala- ja lihavaihtoehdot) seisovasta pöydästä, jääveden ja mehun, täytekakun ja kahvin tai teen. Illallinen on tarjolla noin klo 19.

Ohjelmassa ansiomerkkien jako, Voimisteluliiton puheenjohtajan Kaisa Vikkula tervehdyspuhe ja musiikkia. Pukukoodina on tumma puku ja ansiomerkit.

Illalliskorttien myynti on alkanut keväällä ja päättyy 28.8. Kortit myydään seuran ilmoittautumispalvelussa ja niitä on saatavilla rajattu määrä. Linkki rekisteröityneille käyttäjille (OVOSin harrastajat) ja rekisteröitymättömille käyttäjille. Juhlavuoden työryhmään kuuluvat ilmoittautuvat vuosijuhlaan seuran puheenjohtajalle (eeva-leena.ylimaki@ovos.fi) ja heille toimitetaan maksuohjeet sähköpostitse.

Vuosijuhlassa tullaan noudattamaan Valtioneuvoston ja THL:n antamia ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Vuosijuhlaan ei voi osallistua, mikäli juhlavieraalla on minkäänlaisia mahdollisen koronavirustartunnan oireita (THL:n mukaan kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi tai ripuli) tai hän on palannut ulkomailta alle 14 vuorokautta ennen juhlapäivää.

Juhlapaikalla tulee huolehtia käsihygieniasta, yskimishygieniasta ja riittävistä väleistä seurueiden välillä. Jälleennäkemisen hetkellä vanhoja ja uudempia ystäviä on hyvä tervehtiä lämpimästi hieman etäämmältä.