Vipinäviikkoa vietettiin lokakuun puolivälissä, jolloin lapset ja nuoret pääsivät jälleen seuraamaan omaa liikkumistaan ja osallistumaan samalla leikkimieliseen kilpailuun. OVOSin oma Vipinäviikko on tilaisuus lapselle, nuorelle ja heidän kotiväelleen päästä seuraamaan liikkumisen määrää. Vipinäviikko-passin palauttamisella pääsi mukaan arvontaan, jossa palkintona arvottiin lippuja HopLopiin (n. alle 8-vuotiaat) ja Reenikselle (n. 8-14 -vuotiaat). Yläkouluikäisten kesken arvottiin syksyn ensimmäisen kisareissun maksuttomat matkakulut.

Tänä syksynä passeja palautui täytettyinä kohtalaisen hyvin. Paras passintäyttöprosentti oli Limessä, jossa kaikki jäsenet täyttivät ja palauttivat Vipinäviikko-passinsa. Tästä aktiivisuudesta Limen tytöt tullaan palkitsemaan juhlavuoteen liittyvillä yllätyspalkinnoilla.

Omatoimisen liikkumisen tilanne ei ole juuri Vipinäviikko-vuosina parantunut. Edelleen myös ne lapset ja nuoret, jotka harrastavat ohjatusti liikuntaa, eivät liiku vapaa-ajallaan riittävästi. Mikäli tanssi- tai voimisteluryhmä harjoittelee yhden tai kaksi kertaa viikossa, ei se riitä lapsen liikunnan tarpeen täyttämiseen. Alle kouluikäisen suositusten mukainen liikuntamäärä on kolme tuntia liikkumista joka päivä ja kouluikäistenkin tulisi liikkua päivittäin yhdestä kahteen tuntia. Erityisen tärkeää on kannustaa lasta ja nuorta omatoimiseen ja monipuoliseen liikkumiseen.

Vipinäviikko-passin palauttaneiden kesken arvotut lahjakortit voittivat Sofia Korallista (lahjakortti HopLopiin), Aava Korallista (HopLop), Alisa Kanervasta (lahjakortti Reenikselle) ja Emmi Kanervasta (Reenis). Maksuttomat kisareissumatkat voitti Venla Laventelista.

Paljon onnea voittajille! Voittajiin/heidän huotajiinsa otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.