Oulun Voimisteluseuran syyskokous pidettiin 23.11.2021 Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n tiloissa Kaijonharjussa. Kokouksen alussa seuran puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäki jakoi perinteiseen tapaan Osallistuvan ovoslaisen kunniakirjan. Kunniakirja luovutettiin aktiiviselle ja luotettavalle huoltajalle sekä sitoutuneen kahden joukkueen joukkueenjohtajalle, Tiina Siiroselle. Tiina on ollut omien lapsiensa myötä seuran toiminnassa mukana jo useita vuosia. Lämpimät onnittelut Tiina, jatka samaan malliin!

Kokouksen aluksi arvottiin myös Vipinäviikko-kampanjan voittajat. Alle 8-vuotiaiden Vipinäviikko-passin palauttaneiden kesken arvottiin pääsylippu HopLopiin, jonka voitti Perheliikuntaleikkikoulu-ryhmän Toivo. 8-14 -vuotiaiden passin palauttaneiden kesken arvottiin pääsylippu Reenikselle ja sen voitti Nea Kanerva-ryhmästä. Yli 14-vuotiaiden osallistuminen Vipinäviikolle oli tänä vuonna hiljaisempaa ja vapaalipun kisamatkalle voitti Salvia-ryhmän Helena. Suurin osallistujaprosentti oli Koralli-ryhmässä, jossa lähes 87 % ryhmän jäsenistä palautti passin ja osallistui arvontaan. Kiitos Vipinäviikkoon osallistuneille ja onnea voittajille!

Syyskokouksessa päätettiin vuoden 2022 jäsenmaksuksi 18 €. Puheenjohtajaksi valittiin seuraavaksi kahdeksi vuodeksi jatkamaan Eeva-Leena Ylimäki. Johtokunnan jäsenistä kolme olivat erovuoroisia, joista kaksi (Riitu Ruokamo ja Irma Ala-aho) olivat ilmoittaneet olevansa käytettävissä myös seuraavalle kaudelle. PItkäaikainen johtokunnan jäsen Milka-Maaria Tarkiainen ei jatka johtokunnassa ja hänen tilalleen uudeksi johtokunnan jäseneksi valittiin Rina Nahari. Kiitos Milka kuluneista vuosista ja seuran ja koko seurakentän hyväksi tekemästäsi työstä!

Vuoden 2022 hyväksytty toimintasuunnitelma on luettavissa pdf-muotoisena tätä linkkiä klikkaamalla. Ensi vuoden kohokohtia tulevat olemaan  Suomi Gymnaestrada -tapahtuma Tampereella 9.-12.6.2022 ja kevätnäytös Oulun kaupunginteatterilla 28.5.2021.