Oulun Voimisteluseuran seuravaatevalikoima laajenee myös syksyllä 2023. Valikoimaan saadaan Temrexiltä seuran logolla varustettu Craftin sininen kevyttoppatakki naisten miesten/unisex ja juniori malleissa.

Seuravaatemyynnissä jatkaa kaikki muut tutut tuotteet. Piruetilta seuran logolla varustetut narupunttihousut, korkeavyötäröiset trikoot, resorilahkeiset housut, shortsit, lyhyt hame, pitkä hame ja jo entuudestaan tutut seuratakki, seuratoppi ja treenilaukku kahdessa eri koossa. Temrexiltä tutut seuran logolla varustetut puuvillainen collegepaita ja edullinen t-paita.

Tilaukset hoidetaan seurakohtaisten nettisivujen kautta suoraan. Temrexin ja Piruetin OVOSin seurakohtaiset sivut ovat avoinna 4.9.-17.9.2023. Kaikkia tuotteita on myynnissä niin lasten kuin aikuistenkin koossa. Linkit verkkokauppoihin on toimitettu sähköpostitse seuran jäsenille ja alaikäisten jäsenten huoltajille torstaina 31.8.2023. Mikäli et ole saanut viestiä, ota yhteys jäsenrekisterin hoitajaan riitu.ruokamo@ovos.fi.

Tilatut tuotteet toimitetaan seuralle viikolla 42 ja ne jaetaan tilaajille viimeistään syysloman jälkeen. Piruetin sivuilla on seuratuotteiden lisäksi samaan aikaan tilattavissa koko Piruetin valikoima 10 % alennuksella.

Lisäkuvia tuotteista seuratuotteet-sivulla.