Oulun Voimisteluseuran seuravaatevalikoima laajenee ja valikoimaan saadaan Piruetilta seuran logolla varustetut narupunttihousut, korkeavyötäröiset trikoot, resorilahkeiset housut, shortsit, lyhyt hame, pitkä hame ja jo entuudestaan tutut seuratakki, seuratoppi ja treenilaukku kahdessa eri koossa. Temrexiltä tutun puuvillaisen collegepaidan lisäksi valikoimaan saadaan edullinen puuvillainen seuran logolla varustettu t-paita.

Tänä vuonna tilaukset hoidetaan seurakohtaisten nettisivujen kautta suoraan. Temrexin ja Piruetin OVOSin seurakohtaiset sivut ovat avoinna 27.2.-12.3. Kaikkia tuotteita on myynnissä niin lasten kuin aikuistenkin kooissa. Linkit verkkokauppoihin on toimitettu sähköpostitse seuran jäsenille ja alaikäisten jäsenten huoltajille torstaina 23.2.2023. Mikäli et ole saanut viestiä, ota yhteys jäsenrekisterin hoitajaan riitu.ruokamo@ovos.fi.

Tilatut tuotteet toimitetaan seuralle viikolla 15 ja ne jaetaan tilaajille viikolla 16. Piruetin sivuilla on seuratuotteiden lisäksi samaan aikaan tilattavissa koko Piruetin valikoima 10% alennuksella.

Lisäkuvia tuotteista seuratuotteet-sivulla.