Ohjaajaksi seuraamme

Oulun Voimisteluseura on täysin vapaaehtoisvoimin toimiva eri-ikäisten liikuntaa ja voimistelu- ja tanssitoimintaa tarjoava oululainen seura.

Etsimme luotettavia ja innokkaita ohjaajia seuraamme. Toivomme, että ohjaajaksi hakeutuvalla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja joko tehtävään valmistava tai sitä tukeva koulutus (esim. kasvatus-/sosiaali-/liikunta-alan koulutus). Se, että koulutuksesta ja ohjaajakokemuksesta voi olla pitkäkin aika, ei haittaa. Sitoutuessasi ohjaajaksi OVOSissa tarjoamme mahdollisuuden osallistua mm. Voimisteluliiton koulutuksiin ja näin kartuttaa ja päivittää omia tietoja ja taitoja. Lasten ja perheliikunnan ohjaajien odotamme olevan yli 18-vuotiaita ja nuorten ja aikuisten ryhmien ohjaajien vähintään 16-vuotiaita. Apuohjaajiksi otamme yli 14-vuotiaita. Omasta voimistelu-, tanssi- tai liikuntaharrastuksesta on tehtävässä huomattavaa hyötyä.

Odotamme ohjaajien sitoutuvan ryhmän ohjaamiseen vähintään vuodeksi (syys- ja kevätkausi) kerrallaan. Ryhmän ohjaajan tehtäviin kuuluu ryhmän tuntien suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi esiintyvien ryhmien (Voimistelukoulu, tanssillinen voimistelu, tanssi) ohjaajien tehtävänä on suunnitella ja harjoittaa esitysohjelmia Voimisteluliiton tapahtumiin ja seuran omiin näytöksiin osallistumista varten.

Tarkempaa tietoa seuramme ryhmistä löydät sivuiltamme. Nykyisillä ryhmillä on jo ohjaajat, mutta apuohjaajia kaivataan lisää, ja myös uusien ryhmien perustaminen joko syys- tai kevätkauden alkaessa on mahdollista.

Ohjaajapalkkio määräytyy ohjaajakokemuksen ja -koulutuksen mukaan. Jätä tietosi tällä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä! Täytäthän kaikki kohdat.

 

  Miten olet käytettävissä?*

  Arki-iltaisinViikonloppuisinArkipäivisin

  Oulun Voimisteluseura on nimetty Urheilugaalassa vuoden 2021 urheiluseuraksi.

  Lue lisää täältä!

  Tule mukaan

  Ota yhteyttä

  Saat yhteyden seuraan sähköpostitse ovos@ovos.fi. Ohjaajien ja valmentajien sähköpostiosoitteet löydät tältä sivulta ja hallituksen yhteystiedot täältä.