Oulun Voimisteluseura haluaa aktiivisesti kannustaa lapsia ja nuoria omaehtoiseen liikkumiseen ohjattujen liikuntatuntiemme lisäksi. Senpä vuoksi vietämme alle 18-vuotiaiden ryhmissä 8.-14.10.2018 jälleen Vipinäviikkoa, jonka aikana perheissä voidaan seurata lasten ja nuorten päivittäistä liikunnan määrää Vipinäviikko-passin avulla. Ryhmien ohjaajat jakavat Vipinäviikko-passit ryhmänsä jäsenille ja täytetyt passit palautetaan Vipinäviikon jälkeen ryhmien omille ohjaajille.

Perhe on tärkeä malli suhtautumisessa liikuntaan. Yhteisen liikunnan lisäksi vanhemmat voivat kannustaa lasta ja nuorta liikkumaan riittävästi ja auttaa häntä huomaamaan, mistä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta riittävä päivittäinen liikuntamäärä koostuu. Suositusten mukaan alle kouluikäisten tulisi liikkua vähintään kolme tuntia ja kouluikäisten yhdestä kahteen tuntia päivässä monipuolisesti ja ikään sopivalla tavalla. Seurana kannustamme lapsia liikkumaan vähintään suositusten mukaisen määrän – mielellään toki enemmänkin!

Vipinäviikon jälkeen ohjaajille palautetut täytetyt passit osallistuvat arvontaan. Palkintoina on lahjakortteja HopLopiin, SuperParkiin ja Oulun Kiipeilykeskukseen.