Kuva: Suomen Voimisteluliitto/Aki Rask

Kaipaatko arkeesi hyvää oloa, oletko koskaan kokeillut sulavaa FlowJumppaa tai sykkiikö sydämesi FolkJamia säestävän suomalaisen kansanmusiikin rytmeille?

Keväällä 2019 Oulun Voimisteluseura lisää valikoimaansa aikuisten kymppikortin, joka oikeuttaa kymmeneen (10) käyntiin seuran tarjoamilla tunneilla (aikataulut ja muut tiedot osoitteessa https://oulunvoimisteluseura.fi/tuntikalenterit/terveysliikunta). Henkilökohtaisen kortin hinta on 50€, jonka lisäksi maksettavaksi tulee seuran jäsenmaksu 15€. Kymppikortti on voimassa koko vuoden 2019 ja sen voi hankkia missä vaiheessa vuotta tahansa, kortteja voi myös ostaa vuoden mittaan myös useamman (jäsenmaksu peritään vain kerran). Kortin saa esimerkiksi puhelimen näytöltä näytettyä maksukuittia vastaan tunnin ohjaajalta tai aikuisten terveysliikunnan toimialavastaavalta Irma Ala-aholta ja ohjaaja merkitsee käyttökerran korttiin tunnin alussa.

Kortin voi ostaa seuran ilmoittautumispalvelusta (ohjeet osoitteessa https://oulunvoimisteluseura.fi/ilmoittautuminen).

Mikäli harrastat jossain Oulun Voimisteluseuran esiintyvässä ryhmässä, voit osallistua terveysliikunnan tunneille ilman lisämaksua.

Tervetuloa mukaan!