Päivitämme tälle sivulle tietoja koronaviruksen vaikutuksista seuran toimintaan.

Tiedote 6.4.2020

Jakelu: Oulun Voimisteluseuran jäsenmaksun 2020 maksaneet jäsenet sekä alaikäisten jäsenten huoltajat

Johtokunta on keskustellut koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan jatkumisesta ja sen vaikutuksista seuran toimintaan sunnuntaina 5.4.2020. Suomen hallitus on jatkanut poikkeusoloihin liittyviä toimia (mm. kokoontumisten rajoituksia) 13.5. saakka, jonka vuoksi seuran johtokunta on päättänyt, että Oulun Voimisteluseuran kevätkausi on päättynyt 5.4.2020. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että seuran tunteja ei pidetä toukokuun lopussa myöskään silloin, vaikka Suomen hallitus päättäisi poikkeustoimien lopettamisesta. Näin pyrimme omalta osaltamme ehkäisemään koronavirustartuntojen lisääntymistä seuramme toiminnan vuoksi. Ryhmien ohjaajat voivat halutessaan järjestää etätreenimahdollisuuden ryhmäläisille, tästä ja muista käytännön asioista ohjaajia tullaan tiedottamaan erikseen. Ohjaajat ilmoittavat ryhmälleen, mikäli etätreenejä järjestetään.

Lyhyeksi jääneen kevätkauden kausimaksuja ei tulla palauttamaan, koska kyseessä oleva poikkeustilanne on seurasta riippumaton ylivoimainen este. Tulemme kuitenkin huomioimaan kevätkauden harjoitusten peruuntumisen normaalia pienempinä kausimaksuina niiden jäsenten osalta, jotka jatkavat harrastamista samassa ryhmässä ensi syksynä. LISÄYS SÄHKÖPOSTIN LÄHETTÄMISEN JÄLKEEN: Alennuksen suuruuteen vaikuttaa se, kuinka monet etätreenit ryhmä pitää kevään aikana.

Pahoittelemme kauden äkillistä päättymistä ja suosittelemme lämpimästi omaehtoista liikuntaa turvallisuusohjeet huomioiden. Mikäli tilanteeseen liittyen herää kysymyksiä, voi ne osoittaa koko johtokunnalle sähköpostitse ovos@ovos.fi tai puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäelle eeva-leena.ylimaki@ovos.fi.

Oulun Voimisteluseura ry:n johtokunta

Tiedote 18.3.2020

Jakelu: Oulun Voimisteluseuran jäsenmaksun 2020 maksaneet jäsenet sekä alaikäisten jäsenten huoltajat

Johtokunta on kokoontunut jälleen keskiviikkona 18.3.2020 ja keskustellut koronavirustilanteen vaikutuksista erityisesti juhlavuoden tapahtumiin. Juhlavuosi on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka tapahtumien peruuntuminen tai siirtäminen on valitettavaa.

Näillä näkymin mitään juhlavuoden tapahtumia ei jouduta perumaan, vaan ne siirretään myöhempään ajankohtaan. Tapahtumien siirtämisellä haluamme varmistaa sen, että kaikki pääsevät turvallisesti osallistumaan tapahtumiin.

Seuran kevätkokous tullaan siirtämään, sillä olemme arvioineet kokouksen pitämisen tässä tilanteessa aiheuttavan tarpeettoman sairastumisriskin kokouksen osallistujille. Noudatamme Olympiakomitean ohjeistusta ja siirrämme kokouksen myöhempään ajankohtaan. Kokous tullaan järjestämään mahdollisimman pian, kun se on jälleen turvallista. Kokouksesta ilmoitetaan jäsenille sääntöjen mukaan kahdeksan päivää ennen kokousta. Kevätkokouksen yhteyteen suunnitellut jojo-tapaaminen ja ohjaajapalaveri tältä erää perutaan. Kiertopalkinnot jaetaan kevätkokouksessa uutena, myöhemmin ilmoitettavana, ajankohtana.

Juhlavuoden näyttely Oulun pääkirjaston näyttelyvitriineissä tulee siirtymään kirjaston ollessa tällä hetkellä suljettu. Näyttelylle pyritään varaamaan uusi aika ensi syksylle.

Vuosijuhla joudutaan myös siirtämään ja se järjestetään Ravintola Rauhalassa lauantaina 12.9.2020. Ostetut vuosijuhlan illalliskortit tulevat olemaan voimassa. Mikäli olet ostanut illalliskortin, mutta et pääse vuosijuhlaan uutena ajankohtana, ota yhteyttä ovos@ovos.fi 16.8.2020 mennessä. Illalliskortit ovat myynnissä osoitteessa https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=48&TapahtumaID=6032 (seuran jäsenet) ja https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=48&TapahtumaID=6032 (muut kuin seuran jäsenet) 31.8.2020 saakka.

Kisa-Sisko -kävely tullaan siirtämään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Seuran 90-vuotisjuhlanäytös Oulun kaupunginteatterilla tullaan siirtämään. Näytös tullaan esittämään Madetojan salilla lauantaina 19.9.2020. Lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin.

Tällä hetkellä seuran kaikki tunnit on peruttu 13.4.2020 saakka. Seuraamme tilannetta tarkasti ja teemme huhtikuun alussa päätöksen tuntien suhteen sen hetkisten tietojen perusteella.

Mikäli tilanteeseen liittyen herää kysymyksiä, voi ne osoittaa koko johtokunnalle sähköpostitse ovos@ovos.fi tai puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäelle eeva-leena.ylimaki@ovos.fi. Tauon aikana suosittelemme lämpimästi omaehtoista liikkumista turvallisuusasiat huomioiden. Maksuttomia kotitreenivinkkejä voi etsiä mm. Instagramista (@oulunvoimisteluseura ja @voimistelu). Esiintyvien ryhmien ohjaajat voivat ohjeistaa ryhmäläisiään kotitreeneihin mm. WhatsAppissa.

Oulun Voimisteluseura ry:n johtokunta

Tiedote 15.3.2020

Jakelu: Oulun Voimisteluseuran aikuisten terveysliikunnan osallistujat ja kymppikorttilaiset

Seuran johtokunta on kokoontunut torstai-iltana 12.3.2020 ja keskustellut koronaviruspandemian ja Suomen hallituksen antamien suositusten vaikutuksesta seuran toimintaan. Seuran jäsenten terveys ja hyvinvointi ovat toiminnassamme ensiarvoisen tärkeitä ja seuraamme tilannetta aktiivisesti.

​Olemme suosituksen mukaisesti päättäneet perua kaikkien seuran ryhmien harjoitukset 13.3.-13.4.2020. Peruutus koskee myös aikuisten terveysliikunnan tunteja. Pitämättä jääneitä tunteja ei tulla korvamaan. Käytäntömme ja ohjeistuksen mukaan tämänkaltaisissa force majeure -tilanteissa emme myöskään palauta kausimaksuja.

Tiedotamme tilanteesta ensi viikolla lisää koskien mm. juhlavuoden tapahtumia. Johtokunnan tiedotteet löytyvät osoitteesta https://www.ovos.fi/koronavirustilanteen-vaikutus-oulun-voimisteluseuran-toimintaan. Pahoittelemme tilannetta. Kannustamme kaikkia omatoimiseen liikunnan harrastamiseen kotioloissa ja ulkona sekä pitämään huolta omasta ja läheistensä terveydestä.

Oulun Voimisteluseura ry:n johtokunta

Tiedote 14.3.2020

Jakelu: Seuran sosiaalisen median kanavat

Koronavirus tulee vaikuttamaan seuran juhlavuoden ohjelmaan ja kevään tapahtumia tullaan siirtämään. Seuran johtokunta tiedottaa tapahtumien siirtämisistä ensi perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Tiedotus tapahtuu jäsenille sähköpostitse (tarkista, että ilmoittautumisohjelmassa on toimiva ja ajantasainen sähköpostiosoite), nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Pahoittelemme tilannetta. Kannustamme kaikkia omatoimiseen liikunnan harrastamiseen kotioloissa ja ulkona sekä pitämään huolta omasta ja läheistensä terveydestä.

Oulun Voimisteluseura ry:n johtokunta

Tiedote 12.3.2020

Jakelu: Oulun Voimisteluseuran jäsenmaksun 2020 maksaneet jäsenet sekä alaikäisten jäsenten huoltajat

Seuran johtokunta on kokoontunut torstai-iltana 12.3.2020 ja keskustellut koronaviruspandemian ja Suomen hallituksen antamien suositusten vaikutuksesta seuran toimintaan. Seuran jäsenten terveys ja hyvinvointi ovat toiminnassamme ensiarvoisen tärkeitä ja seuraamme tilannetta aktiivisesti.

Olemme suosituksen mukaisesti päättäneet perua kaikkien seuran ryhmien harjoitukset 13.3.-13.4.2020. Pitämättä jääneitä harjoituksia ei tulla korvamaan. Käytäntömme ja ohjeistuksen mukaan tämänkaltaisissa force majeure -tilanteissa emme myöskään palauta kausimaksuja. 18.4.2020 pidettävä vuosijuhla tullaan tämänhetkisen tiedon mukaan pitämään suunnitellusti. Juhlanäytöksen 23.5.2020 järjestämisestä tulemme tekemään päätöksen lähempänä senhetkisen tilanteen ja suositusten mukaisesti.

Suomen Voimisteluliitto on tehnyt tilanteessa päätöksen perua kaikki voimistelukilpailut ja -tapahtumat toukokuun loppuun saakka. Kaikki kilpailut, joihin OVOS on ollut osallistumassa, ovat yli 500 osallistujan tapahtumia ja näin ollen peruttu. Seura tulee palauttamaan keräämänsä kilpailumatkamaksut peruuntuneiden matkojen osalta. Voimisteluliiton tiedote asiasta.

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä omilla verkkosivuillaan.

Oulun Voimisteluseura ry:n johtokunta

Lisätietoja

Eeva-Leena Ylimäki, seuran puheenjohtaja, eeva-leena.ylimaki@ovos.fi