Oulun Voimisteluseuran juhlavuoden kunniaksi seurassamme on tehty seinäkalenteri vuodelle 2020, joka esittelee seuran esiintyviä ryhmiä. Mukana ovat Laventeli, Siena, Magenta, Seepia, Lumi, Kanerva, Lila, Koralli, Kirsikka, Karmiini, Pinkki, Minttu, Fandango, Meripihka, Fuksia, Mariini ja Lime.

Tässä on loistava joululahjaidea OVOSissa harrastavalle tai harrastajan tukijoukoille!

Kalenterin hinta: 15€ (postituksella kotimaahan 20€)
Tilausaika: 1.-17.11.2019
Tilaukset: Tilaus tapahtuu Oulun Voimisteluseuran Hoika-ilmoittautumispalvelun kautta (tilaaminen ei vaadi seuran jäsenyyttä). Tilauslinkit on luotu erikseen Oulun Voimisteluseuran ryhmissä harrastaville (klikkaa tästä!) ja heille, jotka eivät ole mukana Oulun Voimisteluseuran ryhmissä.
Toimitus: Ilman postitusta tilatut kalenterit jaetaan joko ryhmien harjoituksissa marras-joulukuun vaihteessa tai ne voi noutaa Linnanmaan liikuntahallin aulasta maanantaina 9.12. klo 18-19. Postituksella ostetut kalenterit toimitetaan kirjeenä annettuun osoitteeseen ilman seuraamisen mahdollistavaa lähetystunnusta. Kalenterit postitetaan heti niiden saavuttua, emme vastaa postin mahdollisista toimitusviivästyksistä joulun alla.
Maksu: Vain ennakkoon tilausaikana (17.11. mennessä) Paytrail-maksupalvelun kautta maksetut kalenterit tilataan. Maksun pääsee suorittamaan Hoika-ilmoittautumispalvelun sivun vasemmasta laidasta ”Omat tiedot”-sivulta ”Laskut-välilehdeltä. Laskun saa avattua suurennuslasista ja laskun alareunassa on ”Siirry maksamaan” linkki, joka vie Paytrail-palveluun. Laskua ei tule maksaa tili- ja viitenumerolla esimerkiksi omassa verkkopankissa, sillä tämä teettää runsaasti manuaalista työtä ja hidastaa kalentereiden toimitusta.

Kalenterin ostamalla tuette seuran toimintaa. Kiitos tuestanne!