Oulun Voimisteluseuran juhlavuoden kunniaksi seurassamme on tehty seinäkalenteri vuodelle 2020, joka esittelee seuran esiintyviä ryhmiä. Mukana ovat Laventeli, Siena, Magenta, Seepia, Lumi, Kanerva, Lila, Koralli, Kirsikka, Karmiini, Pinkki, Minttu, Fandango, Meripihka, Fuksia, Mariini ja Lime.

Seinäkalenterin hinta on 15€/kpl (postituksella kotimaahan 20€). Tilaus tapahtuu Oulun Voimisteluseuran Hoika-ilmoittautumispalvelun kautta 1.-17.11.2019. Tilauslinkit löytyvät osoitteesta https://ovos.fi/kalenteri. Vain ennakkoon tilausaikana (17.11. mennessä) Paytrail-maksupalvelun kautta maksetut kalenterit tilataan. Maksun pääsee suorittamaan Hoika-ilmoittautumispalvelun sivun vasemmasta laidasta ”Omat tiedot”-sivulta ”Laskut-välilehdeltä. Laskun saa avattua suurennuslasista ja laskun alareunassa on ”Siirry maksamaan” linkki, joka vie Paytrail-palveluun. Laskua ei tule maksaa tili- ja viitenumerolla esimerkiksi omassa verkkopankissa, sillä tämä teettää runsaasti manuaalista työtä ja hidastaa kalentereiden toimitusta.

Ilman postitusta tilatut kalenterit jaetaan joko ryhmien harjoituksissa tai kiltatapaamisessa marras-joulukuun vaihteessa tai ne voi noutaa Linnanmaan liikuntahallin aulasta maanantaina 9.12. klo 18-19. Postituksella ostetut kalenterit toimitetaan kirjeenä annettuun osoitteeseen ilman seuraamisen mahdollistavaa lähetystunnusta. Kalenterit postitetaan heti niiden saavuttua, emme vastaa postin mahdollisista toimitusviivästyksistä joulun alla.

Kalenterin ostamalla tuette seuran toimintaa. Kiitos tuestanne!