Oulun Voimisteluseuran juhlavuoden kunniaksi seurassamme on tehty seinäkalenteri vuodelle 2020, joka esittelee seuran esiintyviä ryhmiä. Mukana ovat Laventeli, Siena, Magenta, Seepia, Lumi, Kanerva, Lila, Koralli, Kirsikka, Karmiini, Pinkki, Minttu, Fandango, Meripihka, Fuksia, Mariini ja Lime.

Kalenterista tullaan tekemään uusintatilaus nyt tammikuussa.

Kalenterin hinta: 15€
Tilausaika: 9.-19.1.2020
Tilaukset: Tilaus tapahtuu Oulun Voimisteluseuran Hoika-ilmoittautumispalvelun kautta (tilaaminen ei vaadi seuran jäsenyyttä). Tilauslinkit on luotu erikseen Oulun Voimisteluseuran ryhmissä harrastaville (klikkaa tästä!) ja heille, jotka eivät ole mukana Oulun Voimisteluseuran ryhmissä (klikkaa tästä!).
Toimitus: Kalenterit jaetaan ryhmien harjoituksissa helmikuun alussa.
Maksu: Vain ennakkoon tilausaikana (19.1. mennessä) Paytrail-maksupalvelun kautta maksetut kalenterit tilataan. Maksun pääsee suorittamaan Hoika-ilmoittautumispalvelun sivun vasemmasta laidasta ”Omat tiedot”-sivulta ”Laskut-välilehdeltä. Laskun saa avattua suurennuslasista ja laskun alareunassa on ”Siirry maksamaan” linkki, joka vie Paytrail-palveluun. Laskua ei tule maksaa tili- ja viitenumerolla esimerkiksi omassa verkkopankissa, sillä tämä teettää runsaasti manuaalista työtä ja hidastaa kalentereiden toimitusta.

Kalenterin ostamalla tuette seuran juhlavuoden toimintaa. Kiitos tuestanne!