Oulun Voimisteluseuran juhlanäytös ”90 vuotta yhtä matkaa” esitetään Madetojan salissa lauantaina 19.9.2020. Näytöksessä esiintyvät kaikki seuran esiintyvät ryhmät nuorista voimistelukoululaisista kokeneisiin konkareihin. Luvassa on niin tuoreimpia kilpailukoreografioita kuin valittuja paloja menneiltä vuosilta.

Liput ovat myynnissä Ticketmasterin nettisivuilla ja myyntipaikoissa.

Ovella ei varsinaista lipunmyyntiä ole järjestettynä mm. lähikontaktien välttämiseksi, mutta verkon kautta liput ovat ostettavissa näytöksen alkuun asti. Mikäli lippua ei siis ole etukäteen hankittuna, niin sellaisen voi ostaa myös omalla mobiililaitteellaan vaikkapa Madetojan salin aulassa ollessaan. Kaikki paikat kuitenkin ovat ostettavissa etukäteen, joten mikäli kaikki liput on myyty ennen näytöspäivää, ei paikkoja vapaudu enää myyntiin ovelle.

Saapuminen Musiikkikeskukseen

Musiikkikeskukseen suosittelemme saapumaan julkisin kulkuneuvoin tai kimppakyydein. Pyydämme huomioimaan, että Musiikkikeskuksen pysäköintialueen parkkipaikat ovat varattuja. Katsojille löytyy 40 maksutonta autopaikkaa vain noin 200 metrin päässä Musiikkikeskuksen pääovelta. Pysäköintialue sijaitsee Taka-Lyötyssä Caritas-talon vieressä (os. Kapellimestarinkatu 8) ja sinne on selkeät opasteet.

Juhlavuoden tuotteita myynnissä näytöspaikalla

Juhlanäytöksessä myynnissä juhlavuoden tuotteita pakettihintaan! Yksinään ostettuna tuotteiden alennetut hinnat juomapullo 20€ ja kangaskassi 6€ voimassa vuosijuhlassa ja juhlanäytöksessä. Vain korttimaksu. Tarjous voimassa niin kauan, kuin tavaraa on jäljellä.

Toimet koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Näytöksessä yleisön tulee noudattaa Valtioneuvoston ja THL:n antamia ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Madetojan salin istumapaikoista tullaan myymään alle puolet, jotta seurueiden välille voidaan jättää tarvittavat turvavälit. Näytöstä ei saa tulla katsomaan eikä siinä valitettavasti voi esiintyä, mikäli katsojalla tai esiintyjällä on minkäänlaisia mahdollisen koronavirustartunnan oireita (THL:n mukaan kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi tai ripuli) tai hän on palannut ulkomailta alle 14 vuorokautta ennen näytöspäivää.

Näytöspaikalla tulee huolehtia käsihygieniasta, yskimishygieniasta ja riittävistä väleistä seurueiden välillä. Jälleennäkemisen hetkellä vanhoja ja uudempia ystäviä on hyvä tervehtiä lämpimästi hieman etäämmältä.

Oulun Voimisteluseura ei valitettavasti palauta lipun hintaa, mikäli katsoja joutuu tulonsa perumaan.