Haetaan Oulun Voimisteluseuran 90-vuotisjuhlavuodelle viestintävastaavaa, joka toimii tärkeässä roolissa juhlavuoden onnistumisen kannalta. Tehtävänä on vastata siitä, että niin jäsenet, jäsenten huoltajat kuin median edustajatkin tietävät, mitä tapahtuu.

Haemme tehtävään tiedotuksesta ja viestinnästä kiinnostunutta ja tiedotus-, kirjoitus- ja viestinnän suunnittelukokemusta omaavaa henkilöä mielellään Oulun Voimisteluseuran jäsenten joukosta tai heidän lähipiiristään. Sillä ei ole väliä, onko kokemus hankittu työssä vai harrastuksessa. Viestintävastaavana toimiminen on mahdollista yhdistää myös alan opiskeluihin.

Juhlavuoden viestintävastaavana tulet olemaan osa juhlavuositoimikuntaa. Toimikunta kokoustaa noin kuukauden välein, suurimpien tapahtumien (erityisesti juhlanäytös toukokuussa) läheisyydessä tiuhempaankin. Koko juhlavuositoimikunta saa seuran johtokunnan täyden tuen ja käytännön asioissa erityisesti seuran viestintävastaava on apunasi. Viestinnän toteuttamisessa apuja saat seurajohdon lisäksi olemassa olevalta sometiimiltä ja mahdollisesti erikseen rekrytoitavilta juhlavuoden somettajilta.

Tärkein tehtäväsi on vastata juhlavuoden tapahtumien onnistumista tukevan viestinnän suunnittelusta ja toteutuksen organisoinnista. Toivomme juhlavuoden näkyvän tammikuusta joulukuuhun eri kanavissa (kuten sosiaalinen media, nettisivut, mediatiedotteet, lehti-ilmoitukset yms.). Odotamme sinulta aitoa halua tehdä hommia seuran, voimistelutoiminnan ja OVOSin juhlavuoden näkyvyyden eteen, sillä kyseessä on vapaaehtoistehtävä. Koko juhlavuositoimikunnalle tullaan järjestämään yhteinen kiitostilaisuus. Tehtävä alkaa välittömästi syksyllä 2019 ja päättyy vuosien 2020-2021 vaihteessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat seuran johtokunnassa viestinnästä vastaava jäsen Riitu Ruokamo (riitu.ruokamo@ovos.fi) ja seuran puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäki (eeva-leena.ylimaki@ovos.fi). Haku on auki 15.9. saakka.